Dan före dan…

 Klockan 22:33 lördag 7:e februari.

 Vi har precis via radions p4 kunnat konstatera att årets praktskandal är Shirley Clamps sistaplats i 2009 års melodifestivals första tävlingsomgång.

 Packningen ligger utspridd över hela vardagsrumsgolvet. Vi dricker te, äter marängsviss och funderar på hur många långärmade tröjor man bör ha med sig. Lotta ställer ned koppen, ropar ”yatzyt”, tar ned lådan med skogsbolagens samlade give-aways och hittar ett lagom slitet yatzy som genast får ackompanjera kortleken och korsordstidningen i högen för ”reciproka förströelser”.

Välkomna förresten till vår reseblogg. Intentionen är att kontinuerligt lämna små rapporter från vår lilla semestertripp på den här sidan. Imorgon, 8 februari klockan 15.05 lyfter vi från Arlanda och 17:e mars 10.45 förväntas vi återigen sätta sandalerna på svensk mark. Däremellan skall vi utforska lite av Nya Zeelands natur och kultur, Australiens städer, aboriginernas heliga platser och stora barriärrevets myllrande djurliv.

 Ni får gärna hänga med så gott ni kan via denna sida. Trevlig resa!!!

6 svar på ”Dan före dan…

 1. Hej! Tack för att jag får följa med …:) Det ska bli jättekul! Har alltid velat se den delen av världen. Kram Lisa

 2. Fredrik & Lotta – en blogg! EN B L O G G?! Teknikfientligheten är som bortblåst…

  Jag hoppas att ni får en riktigt härlig resa! Jag kommer med spänning att bevaka bloggen för att läsa om allt ni varit med om. Hälsa Dundee.

  /Martin

 3. Ja, håller med Lisa! Resedagböcker är grymt roliga! Hoppas det är lagom varmt när ni kommer till Australien!

 4. God morgon Nya Zeeland! Eller var det månne i Autralien ni skulle landa? Ska bli kul att få rapporter från er, Partille är förvisso spännande i februari men här finns inga spännande vilda djur, människor som talar annat språk eller vild orörd natur.
  Emma

 5. Jadu Martin! En dag i januari 2009 kom internet till Stockholm och vi vill ju alltid vara forst med det senaste, sa…. det blev en blogg.

Kommentarer är stängda.